duminică, 10 octombrie 2010

Cum se procedeaza!

Cum se procedeaza:                                                   
*Este nevoie de:
- codul produsului + site-ul de pe care este( ex: Product #478923 / www.eastbay.com )
- link-ul produsului + marime + culoare


Plata:                                                                          
Se plateste pretul produsului de pe site + COMISION.
Acest COMISION este compus din: taxele de transport din USA - Romania + taxe vamale.
Toate produselor sunt originale si noi,metoda de expediere fiind par AVION!
Livrarea comenzii din U.S.A se va face in MAXIM 2 saptamani de la procesarea si expedierea comenzii (momentul in care comenziile parasesc depozitele site-urilor respective) pot aparea anumite intarzieri din cauza reducerilor (SALE) de pe site,inlocuirii eventualelor produse care lipsesc de pe stoc.

Livrarea:

comenzii din ANGLIA se va face in MAXIM 7 ZILE de la procesarea si expedierea comenzii (momentul in care comenziile parasesc depozitele site-urilor respective) pot aparea anumite intarzieri din cauza reducerilor (SALE) de pe site,inlocuirii eventualelor produse care lipsesc de pe stoc.

Toate produsele se vor livra prin Posta Romana fie prin orice alt Serviciu de Curierat (Fan Courier,Cargus,etc), costurile fiind suportate de catre client!


Metode de primire a banilor:

*Transfer Bancar:
Pe foaie de depunere se specifica “Comanda Site respectiv” ex:”Comanda Eastbay”) iar confirmarea platii se face completand formularul cu numele de pe care s-a facut depunerea si suma depusa.
Ca masura de siguranta pt cei care dau prima data comanda cu plata in avans li se va inmana o copie C.I (Carte Identitate)

BONUS:
Se ofera consultanta asupra produselor existente pe site.
*Exista posibilitatea ca produsele comandate sa se vanda sau sa nu mai fie in stoc in momentul comenzii de aceea e bine sa se ofere o alternativa/alternative la produs/produse pentru a putea fi inlocuit/inlocuite.
( in cazul in care produsul nu a mai fost disponibil si nu se doreste alt produs la o urmatoarea comanda se vor restituii banii integral inapoi )



RECOMANDARE:
De preferat sa se probeze intr-un magazin specializat marimea necesara inainte de a se comanda produsul respectiv,Echipa Site-ului fiind absolvita de orice vina in cazul in care produsul comandat expres de catre client nu este pe placul/masura acestuia! 

MENTIUNE:
Unele produse de pe site-urile de snowboard NU VIN in cutiile originale (Bootsi & Legaturi & Adidasi & Casca Snowboard) acest lucru neinfluentand starea si calitatea produsului comandat (veti primi absolut tot ce contine cutia produsului respectiv)
Cutiile acestor produse sunt voluminoase,ocupand prea mult loc in colete.


+++

*ID DE MESS:   comenzi_seb
MAIL:               comenzi_seb@yahoo.com 

fB:                   facebook.com/comenzi.seb
Shop:               picasaweb.google.com/comenzi.seb
NUME:             G. Sebastian
TELEFON:       074 50 232 77

Nr de cont bancar [BRD - dolari]: RO98 BRDE310 SV384029 23100

(in cazul in care nu raspund trimiteti un mesaj si revin eu cu un telefon)